Këshilla për higjienën intime femërore

20:21 | 12 Shtator 2018

Pjesët intime përfaqësojnë një ekuilibër shumë delikat që duhet të respektohet në mënyrë që të shmanget fillimi i inflamacionit, bakteret dhe infeksionet fungale, që mund të shkaktojnë kruarje dhe parehati të përsëritur.

Të gjitha gratë gjatë jetës së tyre duhet të luftojnë disa herë kundër problemeve të bezdisshme intime, krejt “normale” dhe të shpeshta.

Një shkallë e caktuar e florës bakteriale brenda kanalit vaginal është e shëndetshme për mirëqenien natyrore të gruas.

Problemet fillojnë kur shfaqet një nivel i lartë i baktereve dhe infeksioneve…

Ja disa këshilla të dobishme për të mbajtur të pastër sa më shumë pjesët tona më intime aq të ndjeshme:

Mund të përgatitni në shtëpi larësin tuaj intim duke përdorur përbërësit natyral intim që është në të njëjtën kohë i butë dhe efektiv, për kujdesin e higjienës personale.

Larës intim me Aloe Vera xhel

Nëse pjesët intime janë shumë delikate, provoni të përdorni xhel Aloe Vera.

Xheli duhet të tretet në ujë të ngrohtë, në sasi të vogla, në mënyrë që ta aplikoni më lehtë në zonën tuaj intime.

Kujdesuni për pjesët intime butësisht dhe shpëlani vendin mirë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara