Ja sa vezë preferohet t’i hani brenda një jave!

15:52 | 27 Dhjetor 2015

Ky lloj ushqimi i pasur me shumë protein, në mënyrë befasuese ka shkallë të lartë të kolesterolit. Pra, sa vezë realisht duhet të hani gjatë javës?

Udhëzimet e reja nga “Heart Foundation” kanë konfirmuar se tërë australianët, duke përfshirë edhe ata me diabet tip 2, mund të konsumojnë deri në gjashtë vezë në javë, si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar të ushqimit. James Kellaway, drejtor menaxhues i koorporatës australiane të vezëve, hedh poshtë qëndrimet e pasakta se mund të ekzistojë një lidhje mes kolesterolit në gjak dhe vezëve.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara