Humbni peshë vetëm duke prekur këtë pikë në veshin tuaj

23:55 | 12 Qershor 2017

Ne të gjithë e dimë se mbajtja e peshës së duhur të trupit është proces shumë i vështirë. Arsyeja më e rëndësishme për këtë është sepse ne të gjithë e duam ushqimin. Por, gjë e keqe është se shumë njerëz në mbarë botën, veçanërisht të rinjtë, po fitojnë peshë shumë më shpejt se më parë.

Ekspertët mjekësorë paralajmërojnë se edhe fëmijët e vegjël ndonjëherë janë në mbipeshë ose obezë. Dhe ata gjithashtu thonë se ka disa raste të rralla dhe të rënda, në të cilat disa fëmijë lindin klinikisht të trashë.

 

Ju ndoshta keni provuar plane dietash të ndryshme, palestër etj. Por, tashmë e dini se nuk mund të bëni asgjë nëse nuk hani shëndetshëm dhe pini shumë ujë. Për fat të mirë, ne do t’ju tregojmë një mashtrim të thjeshtë, i cili do t’ju ndihmojë të përshpejtojë procesin e humbjes së peshës.

Dhe tani, ndoshta pyetni veten – si?

Ja se çfarë duhet të bësh – është shumë e thjeshtë. Ju vetëm duhet të vendosni gishtin tuaj para indit të formës trekëndësh pranë veshit. Tani hapni dhe mbyllni nofullën tuaj dhe gjeni një pikë ku ka lëvizje maksimale. Gjeni ku është pika më aktive mes veshit dhe nofullës suaj. Tani ndaluni atje, shtypni atë pikë për të paktën një minutë, dhe do të humbni peshë.

Shënim: Ekspertët thonë se ju duhet të kombinoni këtë teknikë me shprehitë e shëndetshme të të ngrënit dhe stërvitje të moderuar, si dhe do të shihni veten duke humbur peshë natyralisht. Është e thjeshtë dhe e lehtë për t’u bërë, por jashtëzakonisht efektive.

 

Lajmet më të lexuara