A jeni person që vazhdimisht sëmureni? Ky është ilaçi që do t’ju ndihmojë, por nuk do t’ju pëlqejë…

17:27 | 18 Dhjetor 2016

Në këtë periudhë të vitit, shumë lehtë është të fitoni ndonjë sëmundje. Por, a jeni një nga ata personat që gjithmonë sëmuren? Jo diçka serioze, por probleme me fyt, hundë dhe keni dhimbje në trup?

Nëse po, atëherë hulumtimet e fundit mund t’jua kenë gjetur ilaçin – i cili vështirë se do t’ju pëlqejë.

Hulumtuesit sugjerojnë të bëni dush të ftohët çdo mëngjes!

Rezultatet e një studimi në Holandë kishin treguar se 29 për qind e pjesëmarrësve kishin raportuar për përmirësim të shëndetit, pasi që i ishin nënshtruar këtij ilaçi.

Pjesëmarrësit kishin raportuar edhe për përfitime tjera, si nivele më të larta të energjisë, produktivitet më të lartë dhe më pak stres.

Hulumtuesit nuk janë të sigurt se përse ndodh kjo, por sugjerohet se hormone të caktuara mund të ndikohen nga temperatura.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara