Zbardhet Ulqini (Foto) | arbresh.info
ulqini-650x358

Zbardhet Ulqini (Foto)

Temperaturave të ulëta të cila po përcillen edhe me dëborë pothuajse në tërë rajonin nuk i ka shpëtuar as qyteti i Ulqini.

Në disa fotografi dhe video të dërguara nga atje shihet se dëbora ka zbardhur qytetin e Ulqinit gjë e cila nuk ndodhë shumë shpesh.

Në video po ashtu shihet se kompanitë mirëmbajtëse të rrugëve kanë dalë menjëherë duke u kujdesur për pastrimin e rrugëve në Ulqin. /rtv21

15895291_897638810372386_5402795995842300135_n

15941388_897638833705717_4026514190787116473_n
Leave a Reply