U mbajt gara “Sfida e Malit Sharr”

22:50 | 20 Korrik 2019

Mbaroi manifestimi sportiv-kreativ “Sfida e Malit Sharr “Sharra Challenge”, për vrapim më të shpejt nga Tetova deri në Kodrën e Diellit.

Në kategorinë e vrapimit malor, në kategorinë e grave Biljana Kiraxhieva fitoi garën, ndërsa Vesna Kiraxhieva dhe Valentina Uzunova fituan vendin e dytë dhe të tretë. Në garën e meshkujve fituesi është Stojçe Petrovski, ndërsa Denis Bogoevski dhe Bojan Sapunov u renditën në pozitën e dytë dhe të tretë.

Igor Trpkovski është më i shpejti në çiklizmin malorë, pasuar nga Stefan Uzunov dhe Perica Stamenkovski. Në garën e çiklizmit rrugor, Tefik Sallahi fitoi vendin e parë. I dyti ishte Kiril Markovski, ndërsa i treti ishte Dragan Nikolçeviq.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara