Taksistët protestojnë për vendparkimin e vjetër në Bit Pazar

17:47 | 11 Korrik 2018

Taksistët e disa kompanive të Shkupit për disa orë e kanë bllokuar udhëkryqin afër “Mavrovases”, me kërkesë që t’u kthehet vendparkimi i vjetër në stacionin në Bit Pazar.

Nga Qyteti i Shkupit për MIA-n kumtuan se qyteti ka bërë përpjekje dhe e ka zgjidhur problemin e madh të taksistëve të cilët ishin vendosur në stacionin e taksive i cili, siç thonë, as atyre, as megjithatë shfrytëzuesve të shërbimeve nuk u mundësonte kushte për lëvizje normale të punës.

“Qyteti i Shkupit rregulloi një pjesë pranë tregut, me ç’farë është zgjeruar hapësira e vendparkimiit të taksive dhe është mundësuar kushte më të mira teknike të taksistëve. Qyteti i Shkupit nuk ka marrë kërkesë për kthimin e vendparkimit në vendin e vjetër, dhe nuk ka për qëllim ta kthejë mbrapa”, theksojnë nga Qyteti i Shkupit.

 

Shpërndaje në rrjete sociale