Sugareski: Dorëzuam protokollin për plazhet

20:24 | 18 Qershor 2020

Koncesionet e skaduara për plazhet e Ohrit dhe obligimi që koncesionerët t’i kthejnë plazhet në gjendjen e mëparshme, hapi dilemën se ku do të munden qytetarët këtë vit të bëjnë plazh.

Problem shtesë është edhe ajo që ende priten rekomandimet nga Komisioni i sëmundjeve infektive për shfrytëzimin e plazheve.

“Munden t’i vizitojnë plazhet, pse mos munden! Gjithsesi, të gjithë ata që kanë kontrata, që ushtrojnë veprimtari, munden t’i vizitojnë. Tamam puna mos munden t’i vizitojnë”-tha Goran Sugarevski, ministër i Transportit dhe Lidhjeve.

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugarevski thotë se ka bërë përpjekje përmes zgjidhjes ligjore që plazhet t’i kthejë nën kompetencat e tij, por propozimi nuk ka gjetur mbështetje nga deputetët. Qytetarëve u tha se munden t’i shfrytëzojnë plazhet.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara