Sot do të mbahet protestë para Gjykatës së Lartë në Shkup

09:32 | 16 Maj 2018

Shoqata për Mbrojtjen e të Drejtave Civile “No Pasaran” informon se në orën 12.30, para Gjykatës së Lartë në Shkup do të mbajë një protestë paqësore kundër “gjyqësorit kriminal dhe të korruptuar”, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Shoqata “No Pasaran” do të lexojë publikisht emrat e 44 gjyqtarëve të Gjykatës Themelore 2 dhe Apelit, të cilët, në kundërshtim me Ligjin, kanë udhëhequr gjykime dhe kanë sjell vendime që kanë dëmtuar qytetarët.

Në protestë do të kërkohet dorëheqja e personave përgjegjës dhe pranimin në Gjykatën e Lartë.

Shpërndaje në rrjete sociale