Prokuroria e Tetovës ka ngritur aktakuzë kundër 17 personave

19:22 | 22 Maj 2020

Prokuroria Themelore Publike në Tetovë dorëzoi propozime dhënien e gjobave kundër 17 personave për mospërmbushje të rregulloreve shëndetësore gjatë një epidemie nga neni 206 paragrafi 1 i Kodit Penal.

Të akuzuarit kanë shkelur orën policore dhe gjatë ndalimit ata kanë lëvizur nëpër lokacione të ndryshme të qytetit, të cilat kanë vepruar në kundërshtim me vendimin për ndalim dhe regjimit special për lëvizje në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Prokuroria kompetente e gjykatës propozoi gjobë në para prej 100 gjoba ditore.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara