Përmbaruesit sot protestojnë kundër Qeverisë

10:38 | 26 Dhjetor 2019

Përmbaruesit sot do të dalin në protestë kundër Qeverisë e cila para zgjedhjeve po përgatit t’u heq shpërblimet dhe interesat.

Protesta edhe zyrtarisht është lajmëruar dhe përmes të njëjtës protestë duan ta shprehin pakënaqësinë nga çmimorja e re që e përgatit Ministria e Drejtësisë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Gjatë periudhës së kaluar ka pasur disa protesta kundër përmbaruesve të Maqedonisë për shkak se kanë çmimore dhe interes të shtrenjë ndërsa Ministria e Drejtësisë, sipas ligjit të propozuar, dëshiron t’ua ulë çmimin nga 1.000 në 300 euro.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara