Pendarovski: Të gjithë që kemi qenë ose jemi në pushtet, t’u kërkojmë falje popullit të Maqedonisë

16:12 | 25 Nëntor 2019

Presidenti Stevo Pendarovski theksoi se deklarata e tij nga Novi Sad, se ai do të shpërngulej nëse ai nuk do të ishte president, tha se ai nuk po fliste për OBRM-PDUKM-në dhe LSDM, por fliste për perspektivat e humbura evropiane.

Ai tha se nëse do të ishte një djalë i ri, nuk do ta kalonte jetën duke pritur.

“Të gjithë ne që kemi qenë ose jemi në pushtet, t’i kërkojmë falje popullit të Maqedonisë”,  tha Pendarovski duke shtuar se të gjithë janë përgjegjës për shpërnguljen.

Ai tha se të gjithë duhet të bëjnë strategji që të zvogëlohen dëmet.

Pendarovski shtoi se ndoshta këtë ta thotë me një fjalor më të butë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara