OBRM-PDUKM është për lista të hapura dhe zgjedhjet lokale të mbahen në një rreth zgjedhor

18:04 | 14 Shtator 2020

Pas propozimit të ministrit të Drejtësisë, Bojan Mariçiq për lista të hapura dhe një njësi zgjedhore, partia më e madhe opozitare, OBRM-PDUKM thotë se duhet të ketë bisedime për ndryshimin e Kodit Zgjedhor.

Ata gjithashtu propozuan që zgjedhjet lokale të mbahen në një rreth zgjedhor.

“Propozimi ynë është që zgjedhjet lokale të mbahen në një rreth zgjedhor në mënyrë që të kursehen paratë e qytetarëve në periudhën kur ka krizë ekonomike”, tha zëdhënësi i OBRM-PDUKM-së, Dimçe Arovski.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara