Ndarja e mundshme e drejtorive, pak për shqiptarët (VIDEO) | arbresh.info
qeveria-maqedonise-780x439

Ndarja e mundshme e drejtorive, pak për shqiptarët (VIDEO)

Partitë e koalicionit qeveritar akoma nuk janë marrë vesh për ndarjen dhe emërimin e drejtorëve nëpër drejtoritë e institucioneve shtetërore.

Alsat mëson se nga ndarja e këtyre drejtorive, shumë pak do të mbetet për partitë shqiptare.
Leave a Reply