Ndalohet qarukullimi i automjeteve të rënda në rrugën Mavrovë-Dibër

19:18 | 23 Shkurt 2019

Reshjet e borës gjatë pasdites ka në Mavrovë dhe në pjesën veriperëndimore të vendit, ndërsa ndalesë për automjetet e rënda ka një rrugën Mavrovë-Dibër.

Siç njoftojnë nga ndërmarrja publike “Rrugët e Maqedonisë” në pjesët e mbetura të shtetit komunikacioni po zhvillohet kryesisht nëpër korsi të thata në pjesët më të ulëta, njofton Telegrafi Maqedoni.

Siç njoftojnë nga LAMM, intensiteti i komunikacionit në drejtimet rrugore jashtë mjediseve të qytetit është mesatar, ndërsa në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

LAMM rekomandon shpejtësi të përshtatur të lëvizjes, respektim të sinjalistikës dhe drejtim të vëmendshëm të automjetit.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara