MPB Maqedoni, dje 685 gjoba për mosmbajtje të maskës

11:24 | 22 Nëntor 2020

Ministria e Punëve të Brendshme informon se ka vazhduar me aktivitetet për zbatimin e masave për parandalimin e coronavirusit.

Nga MPB thonë se në 24 orët e fundit janë gjobitur 685 qytetarë për mosmbajtje të maskës mbrojtëse.

MBP ju bën apel qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria për menaxhim me pandeminë COVID-19.

Lajmet më të lexuara