Maqedoni, regjistrohen 361 shkelje për mosmbajtje të maskës

10:14 | 30 Qershor 2020

Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoni informon se kanë vazhduar me kontrollet për zbatimin e masave për mbrojtje nga koronavirusi.

Gjatë ditës së djeshme (29/30.06.20.20), në territorin e Maqedonisë së Veriut gjithsej 361 persona nuk kanë respektuar masën për mbrojtje pers

Ministria e Punëve të Brendshme ju bën apel qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjellura nga Qeveria që kanë për qëllim menaxhimin e koronavirusit.

Lajmet më të lexuara