LSDM: Edhe 283 mijë qytetarë tjerë do të marrin kartela pagesore

17:41 | 17 Tetor 2020

LSDM-ja përmendi rritjen e pagës minimale, ndihmat sociale, shtesat për fëmijë, pensionin social dhe pakot ekonomike me ndihmat që kanë ndërmarrë gjatë pandemisë.

“Janë ndërmarrë me kohë, masa efikase, për të ndihmuar ata që kishin më së shumti nevojë, në kohë të krizës. 309 mijë qytetarë tanë kanë marrë kartela pagesore nëpërmjet pakos së tretë të masave ekonomike. Me pakon e katër ky numër do të zmadhohet edhe për 283 mijë qytetarë. Pensioniset me pensione deri në 15 mijë denarë, prindër vetushqyes dhe kërkuesit pasiv të punës së shpejti do të fitojnë kartela pagesore me nga 6000 denarë”, tha Jovana Tançeva nga LSDM.

Lajmet më të lexuara