Gjysma e deputetëve pjesëmarrës në konferencë në Britani të Madhe

10:46 | 13 Shkurt 2018

Kyetari i Kuvendit Talat Xhaferi dhe rreth 30 përfaqësues të të gjitha partive politike të përfaqësuar në Kuvend, shërbime parlamentare, Instituti parlamentar dhe përfaqësues të organizatave civile, prej nesër e deri më 16 shkurt,do të marrin pjesë në konferencë që do të mbahet në Vilton Park, Britani të Madhe.

Konferenca është me temën “Ndërtimi i Parlamentit efikas dhe të pavarur të Republikës së Maqedonisë”, në organizim të Ambasadës britanike dhe Fondacionit Vestminster për Demokraci, kumtoi Kuvendi i Maqedonisë./Express/

 

Shpërndaje në rrjete sociale