Dy qytete në Maqedoni pa asnjë rast aktiv me coronavirus

21:33 | 2 Gusht 2020

Dy qytete të vogla të Maqedonisë nuk kanë asnjë rast aktiv me coronavirus.

Bëhet fjalë për Valldanovën dhe Pehçevën. Në këto dy komuna deri tani ka pasur nga 6 të infektuar, por raste aktive momentalisht nuk ka.

Një rast ka në Berovë, ndërsa deri tani në këtë qytet ka pasur 5 persona të infektuar.

Më së shumti raste aktive momentalisht ka Shkupi me 1.372 raste aktive.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara