Breshër i madh në Kumanovë

01:00 | 13 Mars 2018

Video të cilat i kanë filluar të qarkullojnë nëpër mediat tregojnë breshërin që ka rënë në lagjet e qytetit të Kumanovës të Hënën rreth orës 20:00.

Në këto video shihen vetura dhe disa lokale, e rrugë ndërkohë që shiu me rrëbesh nuk kishte të ndalur.

Shpërndaje në rrjete sociale