Banka Popullore e Maqedonisë: Denari mbetet stabil

11:21 | 28 Mars 2020

Banka Popullore e Maqedonisë bën të ditur se denari është stabil dhe nuk do të ketë ndryshime.

Sipas Bankës Popullore, i vetmi burim i informacioneve ku mund të ndiqet kursi devizor i denarit është në web-faqen e tyre www.nbrm.mk.

“Kjo web-faqe tregon valutat reale të tregut të brendshëm”, shprehen nga BP duke shtuar kursi i euros në denarë është 61.69 denarë.

Nga Banka Popullore garantojnë se kursi devizor i denarit me euron do të mbesë stabil.

❗️ДЕНАРОТ Е И ЌЕ ОСТАНЕ СТАБИЛЕН – НЕМА ПРОМЕНИ НА НИВОТО НА НЕГОВИОТ ДЕВИЗЕН КУРСПочитувани,Девизниот курс на…

Publiée par Народна банка на Република Северна Македонија sur Samedi 28 mars 2020

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara