Sylë Mujaj: Fadil Hoxhës duhet t`i bëhet gjyq, jo bust

11:30 | 27 Mars 2015

Gjakova dhe vlerat atdhetare, duhet të mos frikësohen që ta ngrisin kokën dhe ta dënojnë , jo vetëm Fadil Hoxhën, por të gjitha masakrat që ai i urdhëroi.
Gjakova duhet të del nga gëzhoja e komunizmit. Ai është i fshehur në pushtetarët e Gjakovës si askund tjetër në Kosovë. Edhe vetëdija qytetare duhet të këtë guxim, sidomos me intelektualët siç janë: Esat Stavileci, Pajazit Nushi, Fahri Xharra, Muhamet Rogova e mijëra të tjerë.
Që t’ia japin hakun kriminelit dhe në vend të bustit për simbolin vrastar Fadil Hoxhën, të zhvillohet gjyqi, ku do të dënohet për krimet e 4 masakrave masive në Kosovën tonë.
Mbarë Kosova i ka sytë nga Gjakova anti komuniste e kombëtare që të veproi drejtësi e ligj, e jo si deri më sot, ku qyqarllëku i disa intelektualëve të cilët e edhe e mbrojnë absurdin e krejt rrjedhave në Kosovën tonë – Fadil titist komunistin. Për këtë duhet të pyetet mbarë Kosova! Nuk lejohet busti! Le ta dinë çdo familje gjakovare, sepse ngritja e këtij busti shkakton urrejtje ndaj qytetarëve të dashur të Kosovës që dhanë çdo gjë kundër krimeve të komunizmit titist.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara