Albin Kurti po krijon alibi për të krijuar pushtet paralel

Shkruan: Hisen BERISHA ALBIN KURTI PO KRIJON ALIBI PËR TË KRIJUAR PUSHTET PARALEL. Me mocion mosbesimi u rrezua Qeveria Kurti dhe çështja shtrohet se çka tani? Sipas zërave që qarkullojnë Kryeministri i shkarkuar pretendon të mos e dorëzon detyrën, të mos e njeh qeverinë që po krijohet mbi një proces kushtetues, siç po pretendon Presidenti … Continue reading Albin Kurti po krijon alibi për të krijuar pushtet paralel