Zgjidh një dritare dhe zbulo si të hapësh zemrën

11:40 | 16 Nëntor 2018

Nëse keni zgjedhur dritaren nr.1:

Ju flisni hapur për marrëdhëniet dhe në thelb ju dëshironi të keni një person në anën tuaj, për të ndarë jetën, por në të njëjtën kohë duhet të dini se gjendja juaj emocionale nuk është më e mira në këtë moment, sepse disa emocione janë të bllokuara për shkak të ngjarjeve të kaluara.

Keni frikë të afroheni me një person të ri, edhe nëse personi në fjalë shfaq një ndjenjë të vërtetë për ju. Për sa kohë që nuk çliroheni nga kjo ndjenjë, më e mira që mund të bëni për veten tuaj është që të mos përfshihet seriozisht me askënd.

Nëse keni zgjedhur dritaren nr. 2:

Doni të keni dikë në anën tuaj dhe të ndërtoni një marrëdhënie të shëndetshme, por mos nxitoni. Prioriteti juaj është të jeni mirë para vetes dhe të arrini të gjitha qëllimet personale, para se të jeni në shoqërinë e dikujt tjetër.

Pas disa zhgënjimesh në dashuri, ju keni mësuar të ndjeheni mirë me veten, pa praninë e një personi tjetër, prandaj jeni shumë përzgjedhës, se kush duhet të hyjë në jetën tuaj. Zemra juaj nuk është e mbyllur, por nuk lejoni që të rrëmbeheni, deri sa të ndiheni plotësisht të sigurt.

Nëse keni zgjedhur dritaren nr. 3:

Ju jeni kapur me të vërtetë në përjetimin e marrëdhënie të re. Ju e dini që dikush tjetër në anën tuaj mund ta bëjë jetën tuaj shumë më kuptimplote dhe të lumtur, por shpesh përfundoni duke i lejuar njerëzit negativë të qëndrojnë pranë jush.

Është mirë që të keni një shoqërues në udhëtimin tuaj, por sigurohuni që është një person që sjell më të mirën tek ju dhe e bën jetën tuaj edhe më të dobishme. Lumturia juaj duhet të vijë para çdo marrëdhënie dashurie.

Nëse keni zgjedhur dritaren nr. 4:

Ju jeni të gatshëm ta hapni zemrën tuaj për një dashuri të re, por mos i jepni të gjitha shpresat e jetës suaj, por vetëm një pjesë, ju e dini se ka shumë gjëra që ju japin kuptim dhe lumturi.

Nëse dashuria ndodh tani, mirë! Nëse jo, nuk ka problem! Lejoni që gjërat të rrjedhin natyrshëm në jetën tuaj.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara