“Super fruti” që po e rrit jetëgjatësinë

17:36 | 29 Qershor 2020

Konsumimi i ushqimeve të duhura, ju ndihmon që të jeni më të shëndetshëm dhe teknikisht të jetoni më gjatë.

Në bazë të studimeve të shumta, ekziston një “super frut”, i cili zgjat jetëgjatësinë. Fruti në fjalë është avokado.

Sipas ekspertëve, një dietë e pasur me avokado si dhe aktivitetet e përditshme fizike përgjatë ditës janë çelësi i jetëgjatësisë.

Avokado ndihmon në përmirësimin e funksionimit të zemrës, duke e ulur nivelin e kolestrinës së keqe në gjak.

Krahas tjerash, ky frut përmirëson tretjen, funksionimin e stomakut, si dhe organeve të tjera.

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara