Punonjësit që e kanë tavolinën e çrregullt, janë shumë efikas në punë

17:15 | 7 Shtator 2018

Menaxherët i shikojnë me dyshim punonjësit, të cilët kanë një sasi të madhe të gjësendeve në tavolinë, që përngjajnë me mbeturina.

Por kjo rrëmujë, mund të jetë e mirë për punën e tij – meqë, rrëmuja është shenjë se dikush është duke u fokusuar në punë.

Kaosi dhe rrëmuja në tavolinën e dikujt, mund të tregojë se ai është i fokusuar në punë, e jo me rregullime dhe pastrim të gjësendeve.

Këtë përfundim e ka dhënë profesori Eric Abrahamson në librin e tij “A Perfect Mess”.

Sipas tij, shumë njerëz të mëdhenj si Albert Ajnshtain apo Roald Dahl, kishin një rrëmujë të paparë në tavolinat e tyre.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara