Një copë pambuku në kërthizë dhe e zgjidhet problemi më të madh i femrave

17:29 | 11 Prill 2017

Ju nevojiten vetëm dy gjëra!

Te disa femra është më shumë apo më pak e theksuar, por një e kanë të përbashkët:

Sindroma premenstruale, e njohur më mirë si PMS (Premenstrual syndrome), shumë shpesh e shoqëruar me dhimbje të forta të barkut.

Shumica e femrave e trajtojnë me tableta kundër dhimbjeve apo me banjo të nxehtë, por ka dhe nga ato që e dinë trikun e vogël shtëpiak i cili duhet të ndihmojë. Për atë ju nevojitet vetëm alkooli (më së miri etanol) dhe një copë pambuku.

Pambukun e zhytni në alkool dhe e shtrydhni tepricën.

E vendosni pambukun në kërthizë, e përforconi me ngjitës medicinal dhe e leni të qëndrojë 30 deri 40 minuta.

Përsëriteni këtë dy herë në ditë. Kjo metodë mund të jetë e dobishme vetëm me kusht që të relaksoheni plotësisht.

Por, nëse dhimbjet vazhdojnë dhe nuk mund t’i qetësoni me barna, patjetër kërkoni ndihmën e mjekut.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara