Legjenda kineze: Ky gjest me duar zbulon sekrete të mëdha për ju, familjen dhe partnerin

00:58 | 18 Tetor 2020

Çfarë thotë kjo legjendë kineze?

Legjenda kineze thotë:

Gishtat e mëdhenj përfaqësojnë prindërit.

Gishtat tregues përfaqësojnë vëllezërit, motrat dhe miqtë tuaj.

Gishti i mesëm përfaqëson veten.

Gishti unazor (gishti i katërt) përfaqëson partnerin tuaj.

Gishti i vogël përfaqëson fëmijët.

Tani palosni duart pëllëmbë më pëllëmbë, pastaj lidhni gishtat e mesëm siç tregohet në imazhin e kopertinës, transmeton portal arbresh.info

Mundohuni të ndani (prindërit), ata ndahen sepse nuk do të jetojnë me ju përgjithmonë. Rilidhni ato.

Mundohuni të ndani gishtat tregues (vëllezër dhe miq), ata hapen sepse ata gjithashtu më shpesh largohen, ata kanë rrugët e tyre të jetës.

Mundohuni të ndani gishtat e vegjël (fëmijët tuaj), ata hapen ndërsa fëmijët rriten dhe shkojnë sipas mënyrës së tyre në jetë. Rilidhni ato.

Më në fund, përpiquni të ndani unazat (partnerin) dhe do të habiteni, është e pamundur të bëhet.

Çifti është i destinuar të jetë i lidhur deri në ditën e fundit të jetës (idealisht) dhe kjo është arsyeja pse unaza e martesës mbahet në atë gisht./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara