Këto fotografi janë dëshmi që Instagrami është larg realitetit

12:45 | 19 Qershor 2019

Të përsosur, të hijshëm e në forma perfekte po duken thuajse të gjithë poseduesit e Instagramit – kuptohet me theks të veçantë personat e famshëm.

Por një gjë duhet kuptuar jeta që njerëzit e shfaqin në Instagram është larg realitetit.

Në vend se të tregojnë si është jeta e tyre me të vërtetë, njerëzit në Instagram shfaqin atë se si do të dëshironin të ishte jeta e tyre.
Dhe, natyrisht, shumica prej nesh duam të dukemi mirë. Në Reddit ka nisur një trend, ‘Instagram vs Realitet’, që po krahason fotografitë e Instagramit me realitetin.

Këto janë dëshmitë:

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara