Kivi

Me kivin kurrë nuk do të gaboni. Ai është pemë e cila thjesht është e shëndetshme dhe e dobishme për gjithë trupin gjatë të gjitha stinëve të vitit. Jo vetëm që është rehidrator i madh, por është edhe mbrojtës i fuqishëm i shëndetit tuaj.

Domatja

Domatja përmban afërsisht 95 për qind ujë… edhe materie të tjera të cilat kanë dobi të mëdha për trupin tuaj. Përdorni domaten gjithmonë dhe gjithkund. Ajo është përbërës i pagabueshëm për të gjitha gjellët dhe zgjedhje e vërtetë verore./Telegrafi/