Foto mahnitëse që tregojnë se Dubai është një nga vendet më të pabesueshme në botë

14:53 | 8 Shkurt 2017

Dubai është pjesë që përbëjnë Emiratet e Bashkuara, transmeton arbresh.info.

Në tridhjetë vitet e fundit, fshat i vjetër peshkimi është kthyer në qytetin më të pasur dhe më të pabesueshëm në botë. Ka shumë legjenda rreth arkitekturës së saj të çuditshme dhe mënyrën e jetesës së çmendur.

Dubai është një nga vendet më të pëlqyera dhe me zhvillimin ekonomik më të habitshëm në shekullin e 21./abresh.info

Kjo është ajo që Dubai do të duket nga lart në të ardhmen e afërt

373655-ad-dubai-city-eccentricities-01-1000-b287e65e18-1484301100

Shfaqja e pazakontë është e gjitha për shkak të teknologjisë së veçantë qyteti përdor për të krijuar ishuj të bëra nga njeriu

374855-prosesreklamasidipalmislanddubai-1000-951545017d-1484301100

Rezultati është diçka si kjo:

375005-ff6cc25753cdfe8db306dd33b161d672-1000-78b1a53b38-1484301100

373555-b540addad01e1f2cbc5e61c2f5c7cbb7-1000-c6b9ec0d78-1484301100

373855-e9ce4fe1750dcbee169dccbe72fd07c5-1000-3e50c476b0-1484301100

374555-ec79b8fc0b741cd7a32b5f9f85a00342-1000-f1f7016a86-1484301100

Por deti është vetëm një nga shumë tërheqjet e Dubait. Në këtë qytet, ju gjithashtu kanë mundësinë për të jetuar deri tek retë

374705-3452ecaa8fa083f43c602c9608c89b0b-1000-3987a6a97b-1484301100

373505-bbb69cfe0b7b6e6c69d5d110b51d4e54-1000-fe37eac1f0-1484301100

 

Vend i bukur

375105-1cae4ab0ae17eff63a8fb4a880fd920a-1000-e358b23269-1484301100

374105-7e484a34cc0e98c02f9993c53528caf3-1000-e5af02efed-1484301100374905-2ebee09abb6a77c69ac853d58e3067a0-1000-441ec80613-1484301100374155-8ae79acca0e51836c79f44caa8d94c03-1000-883a67175c-1484301100

Kurset e golfit të cilat janë impresionuese
373905-e21b49ab45906f6c1039c9b7a359ee72-1000-fdf11a56b3-1484301100
374755-43b7042830ccca0444a856e3b4328a74-1000-fdf11a56b3-1484301100
Restorante lokale janë gjithmonë të hapura për mysafirët

374655-36a0ef5c12afc7ddce7579923d4b6947-1000-09e5543fb4-1484301100 374355-67915fca990f169306228a59f63f1f66-1000-3a1d17a1c5-1484301100

Dritaret e dyqaneve në qendra shndritin ditën dhe natën
374255-8f1f761a7fa574d59c2b45a89e2692d8-1000-0168d6bdca-1484301100
374805-922d41df740e8701398fe90fe2427724-1000-323203344d-1484301100
374955-275050a1161133edb3490a4ce8589224-1000-76429f9667-1484301100
Argëtimi  gjendet për të gjitha shijet
373705-c684b6d52c775f7b0e8e7fcb3a941199-1000-079d375dba-1484301100
Për më tepër, Dubai është një parajsë për tifozët e makinave luksoze
374455-61274b39c46acea4e0163a5530622d37-1000-08eb266627-1484301100
374005-abda4c93878c315ec9599c5bd9bf3d87-1000-34ba098ad3-1484301100
… Dhe për ata që e duan makina jashtëzakonisht luksoze

375155-20140403202258-1000-ac2cfe487b-1484301100

374305-78ca80675ac9127814e5f23b30c59f20-1000-7f58758003-1484301100
373755-c7260026c109c1c51411b60172d46b7d-1000-0cd25750ff-1484301100
Dhe  është i vetmi vend në botë ku policia ngasin një Lamborghini
373805-ec14c54a41f4ae837d25c064e0dec78a-1000-5c11be5c05-1484301100

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara