Dy grindje që pëlcasin secilën lidhje

23:51 | 31 Gusht 2017

Ekzistojnë gjëra që nuk mund të rregullohen, apo të kthehen në fillim. Nganjëherë duhet të ecni tutje.

KOMUNIKIMI JO I MIRË

Komunikimi është gjëja kryesore në lidhje. Kur kjo të jetë jo e mirë dhe vazhdimisht grindeni, gjërat janë shumë serioze. Kur komunikimi të jetë në pyetje, çiftet më së shumti grinden kinse njëri nga çifti nuk po mundohet aspak dhe është mbyllur i tëri.

KOHA QË KALONI BASHKË NUK ËSHTË SI DIKUR

Është krejt normale që kur të jeni në lidhje të gjatë, më pak kohë do të kaloni bashkë më pas sesa që keni kaluar në fillim. Por, nëse qëndrimi bashkë me njëri-tjetrin shndërrohet në telash apo grindje, me gjasë ndarja është diçka që nuk mund ta evitoni, kjo për faktin se njëri nga personat nuk ka më nevojë që të qëndrojë me tjetrin.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara