Çfarë të veshim për në punë gjatë shtatorit?

14:22 | 14 Shtator 2020

Shtatori, përveç të tjerave është padyshim muaji që nxjerr më në pah shijen dhe stilin tonë të veshjes.

Moti është gjithashtu në anën tonë, prandaj nëse ka një kohë ideale për të eksperimentuar është ky muaj, shkruan Standard.

Gjërat që s’i veshët në verë duke i kombinuar me elementë vjeshtakë! Nuk ka rëndësi nëse punoni në një zyrë apo jeni gjithë kohën në lëvizje, idetë më poshtë ju përshtaten kudo.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara