Bëji ondet në shtëpi si Ema Stone

14:07 | 3 Shkurt 2018

Shpesh, të vjen dëshira për t’i pasur flokët me onde pa asnjë arsye të veçantë, mirëpo të shkosh te parukierja nuk është rruga më e lehtë.

Pa shpenzuar para dhe në fare pak kohë, mund t’i bësh në shtëpi. Format do të mbajnë përgjatë gjithë ditës dhe pamja jote do të ndryshojë. Nëse i ke flokët e hollë do të duken me më tëper volum dhe modeli nuk do të jetë shumë i ngrehur.

E bën shpesh këtë edhe aktorja Ema Stone. Ajo ka treguar në Instagram se si e ka shijuar këtë proces argëtues që ka pasur rezultate të mira. Bashkë me shoqen e saj të aventurave të salloneve të flokëve, kanë provuar bikutinat magjike që i kanë dhënë këto rezultate./Living

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara