7 foto që tregojnë se Australia është një sfidë për të gjithë

14:03 | 9 Mars 2019

Nëse dëshironi të kaloni pushimet në një nga vendet më të mrekullueshme të botës, Australia është me siguri në listë. Australia në fakt nuk ka vetëm gjarpërinj helmues, por shumë më shumë se kaq. Neve na pëlqejnë eksplorimet në vende të reja, prandaj ju ftojmë të lexoni më shumë për Australinë pasi mbase një ditë e vizitoni.

Kangurët janë kudo…por ama kudo

Kondicionerët dhe ju bëheni miq të ngushtë

Nëse nuk keni kondicioner, gjeni alternative të tjera

Është aq vapë, sa njerëzit duan t’i vendosin rrobat në frigorifer që t’i veshin të ftohta

Në Australi, kupton që 20 gradë konsiderohet ftohtë

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara