5 shenja që tregojnë se keni karakter të fortë

21:16 | 31 Tetor 2018

Njerëzit që kanë karakter të fortë shquhen për një gjë të tillë.

Kjo mund të vërehet më se miri kur jeni të rrethuar nga persona me karakter të ulët, sidomos me njerëzit që ndjejnë rehati me pasivitetin e tyre.

Por si të njohësh më mirë dike që karakter të fortë? Portali arbresh.info i sjell ato për ju.

  1. Jeni shumë kritik ndaj njerëzve që hyjnë në jetën tuaj

Kjo nuk ka të bëjë se antisocial, por sepse ju doni të zgjedhni njerëzit me të cilët doni të shoqëroheni. Ju e dini që disa njerëz sjellin vetëm energji negative, prandaj nuk e lejoni vetën që të shoqëroheni me ta.

  1. Nuk jetoni për mendimet e të tjerve

Shumë pak brengoseni mbi mendimet e të tjerëve. Gjithmonë jeni të zënë me veten dhe jetoni sipas standardeve tuaja. Ju e jetoni jetën ashtu sikur dëshironi ju, pavarësisht nëse tjerët e vërejnë atë ose jo.

  1. Nervozoheni kur flisni gjëra të kota

Nuk ju pëlqejnë kur flitet për gjëra të kota. Ju i shikoni të parëndësishmë dhe më shumë preferoni që të qëndroni diku anash në heshtje, sesa të jeni pjesë e këtyre bisedave.

  1. Nuk ju pëlqen kur njerëzit janë egositë

Ju nuk keni aspak tolerancë ndaj njerëzve që ndjejnë rehati me këto tri gjëra: injorancën, fanatizmin dhe egoizmin.

  1. Jeni dëgjuës i shkëlqyeshëm

Jeni mendje hapur, jeni shumë i sigurtë dhe mjaft me principe që gjithmonë dëshmojnë se jeni i gatshëm të pranoni njerëzit që duan të lidhen me ju. Megjithatë, ju jeni edhe shumë i përkulur kur vjen puna te mësimi./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara