Vetura dhe paratë e gatshme të rektorit të universitetit të Mitrovicës

20:00 | 11 Korrik 2018

I pari i universitetit të Mitrovicës nuk qëndron keq sa i përket pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme.

Rektori i universitetit publik të Mitrovicës ‘Isa Boletini’, Alush Musaj deklaroi në total 118 mijë e 500 euro vlerë të pasurisë së paluajtshme.

Në Agjenicë Kundër Korrupsionit, Musaj deklaroi se ka një  banesë në vlerë prej 70 mijë euro, një tjetër banesë në vlerë prej 38 mijë e 500 euro dhe tokë 10 mijë euro.

Musaj po ashtu ka deklaruar një veturë në vlerë 10 mijë euro.

Megjithatë, rektori nuk kishte shpëtuar nga borxhet pasi ka deklaruar 25 mijë euro kredi në një nga bankat vendore.

Patatë e gatshme të rektorit kapin shifrën 4 mijë euro në total.

Musaj në deklarimin e pasurisë tha që paga e tij vjetore si rektor, duke përfshirë edhe pagesat për mbi normë dhe mëditjet shtesë është 30 mijë e 716 euro.

Ndërsa bashkëshortja e tij merr pagë vjetore 5 mijë euro nga Spitali Rajonal në Mitrovicë./Kallxo.com

Shpërndaje në rrjete sociale