Vetëm në Prishtinë 380 raste të reja me COVID-19

16:32 | 22 Nëntor 2020

Numri i rasteve me COVID-19 në komunën e Prishtinës vazhdon të jetë i lartë.

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar edhe 380 raste të reja në kryeqytet dhe rrethinë.

IKSHPK e ka bërë të ditur edhe numrin e rasteve me koronavirus sipas komunave:

“Rastet pozitive janë nga komuna Prishtinë 380 raste, Ferizaj 43 raste, Fushë-Kosovë 41 raste, Mitrovicë 40 raste, Gjakovë 29 raste, Lipjan 26 raste, Vushtrri 25 raste, Podujevë 17 raste, Drenas 13 raste, Gjilan 13 raste, Prizren 13 raste, Pejë 12 raste, Skenderaj 9 raste, Obiliq 8 raste, Malishevë 7 raste, Hani i Elezit 4 raste, Klinë 4 raste, Shtime 4 raste, Deçan 3 raste, Kamenicë 3 raste, Kaçanik 3 raste, Suharekë 3 raste, Viti 2 raste, Dragash 1 rast, Graçanicë 1 rast, Junik 1 rast, Rahovec 1 rast, Zubin-Potok 1 rast”.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara