Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim

17:27 | 25 Janar 2018

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektike gjatë ditëve në vijim.

Komunikata e plotë:

Peja

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 27.01.2018 në NS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Strellci (Kodi: 53000004) prej orës 09:00-15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Isniq(nje pjese),Lebush,Strellc i epër, Strellc i ultë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne rrjetin elektrik.

Prishtina

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 27.01.2018 në NS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Shtrubullova (Kodi: 16021004) prej orës 09:00-12:00 dhe prej ores 15:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtrubullovë,, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, Obri

Arsyeja e ndërprerjes: Eliminimi i vërejtjeve te komisionit teknik.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 27.01.2018 në NS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Drenasi-3 (Kodi: 16021003) prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Drenas (një pjesë) dhe Qendra Zejtare Lokalet.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i Lp-it.

2.

Më 27.01.2018 në TS 110/10 kV Prishtina 1 do të ketë ndërprerje të Tr-1 prej orës 10:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rekalit, Komuna obj. e reja, Dogana, Kazerma Adem Jashari, prroni i njelmët, mekanika, kontigjenti Portugez i Kfor-it, MAP-AKI, ambasada Amerikane, Agani, Emajliku, Universiteti AAB, Fabrika e Xhamit, Shtypshkronja Dinor, Elkos, Hiberna FM, Karabinieret Italian, Gazeta Kosova Sot, Unmiku, Ylli Bec, PTK , Eulex, Aragoniti, Fakulteti i Bujqesise, Lagjja Kalabria, Ministria e FSK-se, Narteli, Banesat e Exclusive, Banesat Konaku, KFOR-I Hungarez,Spitali Medikus,Tregu me Shumice,Betonjerka, Preoci, Llapnasella, Lagjja Marigona, Spitali i Zemres EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic, Auto Mekanika .

TS 35/10 kV Prishtina III do të ketë ndërprerje totale prej orës 10:00 deri në ora 10:10 dhe prej orës 13:20 deri në ora 13:30.

Në këto intervale kohor pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Objekti i Parlamentit, Kryeministria, ish objekti i Rilindjes (Qeveria),Qytetza Pejton , Ulpiana, Fakulteti Fizolofik, Dardania, Hotel Grand , Termokosi, PTK Vala

TS 35/10 kV Besia do të ketë ndërprerje totale prej orës 10:00 deri në ora 10:10 dhe prej orës 13:20 deri në ora 13:30.

Në këto intervale kohor pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Prugovci-1(te Villa Natyra Verbovct Lupqin e Poshtem Vranidollin Tenezhdollin.Kazermee FSK në Vranidoll , Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i grupeve matëse.

3.

Me dt. 27.01.2018 në NS 220/35/10(20) [kV] Podujeve kërkoj te shkyçet:

· Dalja 10 kV Podujeva-1 (kodi:14000001)prej orës 11:00 -11:15 dhe prej ores 14:30-14:45

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.Skenderbeu, rr.Brigadat (nje pjese), Ujësjellësi i qytetit .

NS 10/0.4 kV Beselicet do te mbetet pa energji elektrike prej ores 11:00-14:45.

Arsyeja e shkyçjes : Shkyqje e domosdoshme per shkak te ndërrimit te ormanit 0.4 [kV] ne NS 10/0.4 kV Beselicet.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 26.01.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Banulla (Kodi: 41000012) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banulla,Gllogovci,Bujaria,Llugaxhija ,Pojata si dhe konsumatoret komercial te ksaj dalje 10KV

Arsyeja e ndërprerjes: Montim-demontim I 2 shtyllave betoni TM-12m ne fshatin Gllogovc(shtyllat e drurit te demtuara).

Prizreni

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 26.01.2018 në TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Rapqa (Kodi: 30036009) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rapqa e ulet, Rapqa e epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci ult, Krsteci nalt, Rrenci,Ferma TS- Berham Jonuzi,TS- Qendra Petroll,Buqe, Pllavë, TS-Ujsjellsi Brezne.

Arsyeja e ndërprerjes: Të rregullohet nderpreresi fuqisë i daljes 10 kV .

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 27.01.2018 në TS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Studenqani (Kodi: 32000018) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Studenqan,Doberdelan,Samadraxhë, Motel Illyria,Gurëthyesi ENISI,Celi AG,Sejdi Binaku,Flori Kopshtar,Fab.Plastikës Gani Sallauka.Pompat e ujit:Studenqan,Doberdelan,Samadraxhë .

Arsyeja e ndërprerjes: Vendsojen e kozolles se tensionit te larte dhe lidhjen e kabllos per leshimin e trafostacionit te ri.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 27.01.2018 në TS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet.

· Trafo 110/10 kV TR-1 (Kodi: 320) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci, Shiroka, pjesët periferike të Therandës (Rr.Reqani), Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku, Peqan,Sllapuzhan, Bllacë, Duhel, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllace, Pompat e benzinës Bes co, Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Eliminimin e vërejtjeve nga termovizioni.

Mitrovica

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 27.01.2018 në TS 35/10kV Mitrovica ll do të ndërprehet.

· TS 10/0.4 kV Blinda e re Zhabar (Kodi: 71075012013) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhabar i ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Nderrimi i panelit 0.4kV.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara