Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim

17:02 | 26 Janar 2018

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim.

Komunikata ku mund të informoheni për ndërprerjet e energjisë elektrike:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 27.01.2018 në TS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet Transformatori T-4. Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin daljet 10 kV:

· Dalja 10 kV Bardhi I Madh (Kodi: 15018018) prej orës 10:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

· Dalja 10 kV Miradi e Eperme (Kodi:15018019) prej orës 10:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Miradi e Epërme.

· Dalja 10 kV Vragoli (Kodi:15018007) prej orës 10:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagja 29 dhe Pompen FAM GAS.

· Dalja 10 kV Albana (Kodi: 15018008) prej orës 10:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatinë e Vogël II, Albanë e Madhe te Shaljanët dhe FSK-ja.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i grupeve matëse.

2.

Më 29.01.2018 në TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Gllobari (Kodi: 16021008) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gllobari, Vërboci,Tërsteniku, Çikatova, Gllanasella dhe Dobrosheci.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i shtyllave për shkak të rrezikshmërisë.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 28.01.2018 ne NS 35/10 kV Shtime (Kodi:410460) do të ketë ndërprerje totale prej orës 07:00 deri në ora 08:30.

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Davidovci, Rashinca, Muzeqina, Vojnovci, Gjergjaj, rr. Ahmet Shtimja, Petrova, Reçaku (një pjesë) dhe Mullopolci, Shtimja, Lagjja e Pajtimit dhe Godanci i Ulët, Pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinca, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica, Fabrika Maksiti Putz, Kosharë, Lubovc, Gllavicë dhe bizneset në tranzitin Shtime-Kosharë, Fitorja.

Arsyeja e shkyçjes: Ndërrimi i vajit të ndërprerësit.

Mirëmbajtje të planifikuar

1.

Më 30.01.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Gadime (Kodi: 41000013) prej orës 10:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Babushi I Muhaxherëve, Gadime e Ulët, Gadime e Lartë, Vrella dhe Plitkoviqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave në largpërçues.

2.

Më 30.01.2018 në TS 35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Banka (Kodi: 40040001) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Dëshmorët e Kombit, Spitali; 12 Qershori (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele.

2.

Më 30.01.2018 në TS 35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Emin Duraku (Kodi: 40040002) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rruga Emin Duraku, Gjon Sereqi, objektet banesore Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (Çerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati dhe Seli Palushi.

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele.

3.

Më 31.01.2018 në TS 35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Sherret (Kodi: 40040003) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS (MBTS),TS ” 14 “,TS ” 14″ (Kulla),TS Ura e Dudit dhe rr. Epopeja e Jezercit.

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele.

4.

Më 31.01.2018 në TS 35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Kinemaja (Kodi: 40040004) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesirrugët: 12.Qershori (një pjesë), Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Skënderbeu dhe Sejdi Sejdiu.

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 29.01.2018 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Shipoli (Kodi: 71075003) prej orës 10:00 deri në 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shipol. Vaganicë, Vërnicë dhe Pirq.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin Kulla ABB- Tavnik.

2.

Më 30.01.2018 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Shipoli (Kodi: 71075003) prej orës 08:00 – 11:00 dhe prej orës 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shipol. Vaganicë, Vërnicë dhe Pirq.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin Kulla ABB- Tavnik.

Mirëmbajtje të planifikuar

1.

Më 30.01.2018 në TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Shala (Kodi: 71074001) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 10kV.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 30.01.2018 në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet Transformatori T-3 prej orës 11:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: asnjë konsumator nuk mbetet pa furnizim me energji elektrike.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit.

2.

Më 29.01.2018 në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ponosheci (Kodi: 80080006) prej orës 11:00 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja dhe montimi i shtyllës së betonit në LP.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajtje të planifikuar

1.

Më 30.01.2018 në TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Bresalcit (Kodi: 63000010) prej orës 11:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim shtyllave të tensionit të lartë.

2.

Më 30.01.2018 në TS 35/10kV Gjilani1 do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Dal.e TS1-it (Kodi: 60060003) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Mulliri, TS Teatri, TS Agrohermes, TS A – Fix.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i sasisë së vajit.

3.

Më 29.01.2018 në TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Parku i makinave (Kodi: 60062011) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr:Bujanovcit:TS-440-Ukraincat;TS-22-Ideali-1; rr. Bujanovcit, TS-427- Morava E Binqes-rr. Xhorxh Uashinktoni TS-23-28 Nëntori Xhorgj Vashiktoni; TS-21-Lepa Brena; rr: Abdulla Tahiri; TS-5-TMK-ja rr. Adem Jashari; TS-428-Kazerma-Rr:Abdulla Tahiri.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i sasisë së vajit në transformator.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 29.01.2018 në TS 110./10KV Deqan do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Strellci (Kodi: 53000004) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Isniq, Lebush, Strellc i Epërm dhe I Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin për kryerjen e mbajtëseve të shkarkueseve të mbitensionit dhe vendosjen e transformatorit në punë 72 orë pa ngarkesë.

Mirëmbajtje të planifikuar

1.

Më 30.01.2018 në TS 35./10KV Peja 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Rugova (Kodi: 50051006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqisht.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi I shtyllave të tensionit të lartë, revizion.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 29.01.2018 në TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Hoqa e qytetit (Kodi: 30035005) prej orës 11:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, Afariste: resturant “Keshtjella”,”Pompa Benxines Zhuri”,Betonjera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit” dhe Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar në TS Jeshkova dhe vendosja e ndarësit linjor.

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara