Ushtria e Kosovës gjithnjë e më afër?

18:34 | 15 Prill 2018

Qeveria Haradianj nuk heqë dorë nga apsirata që gjatë këtij mandati ta krijoj ushtrinë e Kosovës.

Në këtë temë për procedurat nëpër të cilat do të kalojë procesi i transformimit të FSK-në ushtri flasin kryetari i Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e FSK-së, Haxhi Shala dhe profesori universitar, Arsim Bajrami.

Shpërndaje në rrjete sociale