Universiteti i Pejës reagon pas vendimit të KSHC-së me gabime katastrofale drejtëshkrimore

10:59 | 16 Korrik 2019

Pas vendimit të Këshillit Shtëtëror të Cilësisë për mos akreditim të Universitetit të Pejës “Haxhi Zeka”, ky universitet ka dalë me një njoftim me gabime katastrofale drejtëshkrimore.

njoftimin e këtij universiteti janë tetë gabime drejtëshkrimore.

Ndryshe, dje KSHC’ja vendosi që të mos i akreditojë programet e Universitetit të Pejës, Prizrenit dhe Mitrovicës. Vendimi i KSHC’së vjen pas rekomandimeve të ekspertëve ndërkombëtar.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara