Tri deputete nga Kosova pjesë e Akademisë së Dialogut në Vjenë

13:09 | 14 Tetor 2017

Nën organizimin e OSCE-së në Vjenë po mbahet Akademia e Dialogut për vajza nga Republika e Kosovës dhe ajo e Serbisë!

Programi “Follow Us” po vazhdon në vitin e tretë dhe pjesë mentoriale janë edhe tri deputete të Kuvendit të Kosovës, Xhevahire Izmaku, Blerta Deliu nga PDK dhe Emilija Rexhepi nga komuniteti boshnjak.

Në këtë akademi janë 9 vajza nga Kosova që ndjekin këtë kurs.

Lajmet më të lexuara