Shoqëria civile para AAK-së: Ju merrni 4 milionë euro për financimin e partisë

Më thirrjen “zotëri Kryeministër tërhiqeni ligjin”, dhe “zotëri Kryeministër ju merrni katër milionë euro për financimin e partisë”, shoqëria civile ka vendosur disa pankarta para selisë së AAK-së, pankarta këto në të cilat janë të shkruara nene nga Ligji për financimin e partive politike. Më këtë rast, Ismet Kryeziu, nga Instituti Demokratik i Kosovës në … Continue reading Shoqëria civile para AAK-së: Ju merrni 4 milionë euro për financimin e partisë