Shoqëria civile i kërkon qeverisë të tërheq Projektligjin për financimin e partive politike

Me bluza të veshura dhe me mbishkrime “Pazaret e partive politike me paratë publike”, ” Dyfishim i donacioneve për partitë politike”, ” Fshehja e donatorëve të partive politike”, organizatat e shoqërisë civile kanë organizuar “Marshin e refuzimit”, për të kundërshtuar Projektligjin e Financimit të Partive Politike. Ne emër të organizatave të shoqërisë civile, Ismet Kryeziu, … Continue reading Shoqëria civile i kërkon qeverisë të tërheq Projektligjin për financimin e partive politike