Shkallët tek ndërtesa e Qeverisë, rrezik për këmbësorët (FOTO) | arbresh.info
bora

Shkallët tek ndërtesa e Qeverisë, rrezik për këmbësorët (FOTO)

Bora e madhe që është duke rënë në dy ditët e fundit në tërë territorin e Republikës së Kosovës ka bërë që të vështirësohet kalimi nëpër rrugë e trotuare.

Shumë kompani pastrimi, janë angazhuar për mirëmbajtjen e rrugëve dhe trotuareve në komunën e Prishtinës, shkruan arbresh.info.

Mirëpo siç mund të shihet në fotot më poshtë, shkallët tek ndërtesa e Qeverisë së Kosovës janë vështirë të kalueshme e po ashtu edhe pjesa e shesheve kryesore./arbresh.info.

img_3877 img_3879

img_3884
Leave a Reply