“SHBA dhe Fati i Kosovës”- Rezoluta për Kosovën në Kongresin Amerikan

16:37 | 29 Maj 2020

Libri “SHBA dhe Fati i Kosovës”-34 Rezoluta për Kosovën në Kongresin Amerikan, i shkruar në dy gjuhë, shqip dhe anglisht nga autori Dr. Naim Dedushaj (pjesa e parë), u promovua në disa qytete të shteteve të ndryshme si: në vitin 2006 në Prishtinë, në vitin 2007 në Tiranë, Nju Jork dhe Cyrih.

Në këtë libër, autori prezanton shkëlqyeshëm ngjarje dhe fakte historike të rolit të SHBA-ve dhe fatin e Kosovës, mbështetjen e fuqishme te shtetit me te fuqishëm ne bote, për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.

Shih për vete, këtë vepër madhore të vlerësuar edhe nga shumë dashamirës të librit dhe njohës të kontributit të SHBA-ve për fatin e Kosovës, të elaboruar në artikuj të gazetave të shumta gjatë dhe pas promovimit të librit./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara