Sa e përdorin kosovarët Instagramin

16:46 | 16 Qershor 2019

Instagram është shndërruar në një prej rrjeteve sociale më të njohura në botë, ndërsa sa i përket përdorimit të tij, as kosovarët nuk janë keq.

Disa statistika të publikuara së fundi nga Statista, tregojnë se Kosova i është shtuar listës së shteteve që kanë filluar të përdorin me të madhe këtë rrjet social.

Sipas shifrave, kosovarët kanë filluar të përdorin Instagramin për 46 përqind më shumë se sa viteve që lam pas, shifër kjo mjaftë e lartë.

Në këtë listë, përveç Kosovës ndodhen edhe vende të tjera si Suedi, Qipro, Turqia e Norvegjia.

Kujtojmë se Instagram shënon rreth 1 miliard përdorures për çdo muaj, numër ky që ka ardhur si pasojë e funksioneve që ofron ky rrjet social.

Përveç komunikimit dhe krijimit të shoqërive të reja, Instagram njihet si rrjeti social më i mirë për të shpërndarë foto të ndryshme nga përditshmëria.

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara