Rriten rastet me koronavirus, ministri i arsimit tregon a do mbyllen shkollat

18:00 | 16 Tetor 2020

Kanë filluar të rriten rastet me Covid-19, ndërsa ministri i Arsimit, Ramë Likaj tha se Kosova ka nevojë të mbajë shkollat hapur për fëmijët tanë.

Ai thotë se asnjë skenar tjetër nuk e zëvendëson pjesëmarrjen në shkollë.

“Rastet me COVID-19 kanë filluar të rriten. Kosova ka nevojë të mbajë shkollat hapur për fëmijët tanë, sepse asnjë skenarë tjetër nuk e zëvendëson pjesëmarrjen në shkollë.

“Ministria e Arsimit dhe Shkencës është e përgatitur edhe për skenarë të tjerë, por ju lutem nxënësve, prindërve, mësimdhënësve dhe stafit të shkollave në përgjithësi, që të respektojnë me përpikëri masat kundër pandemisë!”

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara